Rama në Shkodër, Helidon Bushati: Është turpi dhe faqja e zezë e këtij vendi!

Nuk i ecën me Shkodrën. Është katandisur kaq keq sa edhe propanganda e ndryshkur 3D që e ka mbajtur në këmbë këto vite, e tradhëtoi sot.
Fiks, ai sfondi i zi i ekranit të fikur që nuk i ndezej gebelsjanit rilindas, është i vetmi premtim i mbajtur për Shkodrën.
Është turpi dhe faqja e zezë e këtij vendi!