Sezoni turistik në qarkun Shkodër/ Kërkohet një angazhim i gjithë aktorëve për të menaxhuar ardhjen e turistëve…

Qarku i Shkodrës gëzon një potencial të madh turistik. Kjo për shkak të pozicionit gjeografik në të cilin ndodhet, vlerave të larta natyrore dhe aspekteve të shumta historike e kulturore, që ndërthuren në të.

Sfidat për të menaxhuar ardhjen e shumtë të turistëve këtë sezon janë të mëdha ndaj edhe kërkohet një angazhim i gjithë aktorëve.

Ndersa bashkite kanë marre te gjitha masat per mbarëvatjen e këtij sezoni turistik.Rajoni i shkodres është klasifikuar përgjatë viteve të fundit nga agjenci turistike ndërkombëtare, si një nga destinacionet më interesante turistike.