Sherri te Kepi i Rodonit, Gjykata Durrës liron nga qelia ish-deputetin e PS, Mark Frroku dhe 7 të tjerët…

Gjykata e Durrësit ka liruar nga qelia ish-deputetin e PS-së Mark Frrokun dhe 7 të arrestuarit e tjerë për sherrin te Kepi i Rodonit në Durrës. Gjykata ka caktuar ndaj tyre masën detyrim paraqitje.