Shetitorja e Shkodres pa energji elektrike, OSHEE njofton abonentët…

Njoftim

Njoftojmë të gjithë abonentët tanë në zonën e pedonales në qender Shkodër se për efekt të përmirësimit dhe sigurisë së furnizimit me energji elektrike, do të realizohet një proces remonti tek Fideri S17, konkretisht kabina “Materniteti i Vjeter”

Për të parandaluar çdo defekt të mundshëm gjatë festave, do të realizohen zevendesim paisjesh të reja në këtë kabinë. Ky proces i nderprerjes së energjisë do të realizohet në datën 14.12.2023 në intervalin 9:00 -11:00.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj.