Shkoder/ Bie suvaja e një pallati rrezikohen kalimtarët, banorët: Kërkojmë që kjo problematikë të marri zgjidhje…

Fasadat e pallateve në qytetin e Shkodres prej vitesh kanë shfaqur problematika me rënien e suvave.
Edhe diten e sotme eshte regjistruar nje situate e tille ku renia e suvase tek “Pallati me Hark” ne lagjen “Rus” te Shkodres ka rrezikuar banoret dhe kalimtaret qe levizin ne kete zone.

Banoret thone se ky fenomen ndodh shpesh, ku shkëputen shpesh copa betoni nga fasadat dhe ballkonet e pallateve, duke u rrezikuar dhe jetën qytetarëve.Megjithse eshte ngritur shpesh here si shqetesim nga banoret permes mediave deri tani institucionet nuk kane marre asnje mase per zgjidhjen e kesaj problematike.