Shkoder/ Lindja e parë në orën 03:00. Harusha: Lindi djalë rreth 3 orë pas mesnate…

Lindja e parë e këtij viti në Shkodër është djalë. Ka lindur në orën 03:00 të mëngjesit me peshë normale ndonëse prematurë.

Përgjatë vitit që lamë pas në maternitetin e  Shkodrës janë regjistruar 1308 lindje dhe të gjitha kanë marrë bonuset perkatëse.Trendi i lindshmërisë përgjatë viteve është në ulje thotë mjekja Harusha

Mjekja Neonatologe ,Dhurata Kuçi, e cila asistoi në lindjen e parë të këtj viti, tregon se bebja po përshtatet mire, ndonëse është 35 javësh.

Në repartin e Neonatologjisë ka edhe një tjeter bebe 10 ditëshe tregon mjekja Kuçi. Ndërkohë që nata ishte e qetë për repartin Obstetric-Gjinekologjik ku lindja e vetme ishte ajo e orës 3 të mëngjesit.