Shkodër, vijon dëmtimi i stolave/ Pas rastit tek pedonalja e molos, stolat dëmtohen tek lulishtja në lagjen “Mark Lula”…

Demtimi I stolave vijojn te jete nje fenomen shqetesues ne Shkoder Pas rastit tek pedonalja e molos, stolat jane demtuar edhe tek lulishtja ne lagjen “mark lula” ne rajonin nr 5 ! Megjthse prane kesaj lulishte ka pallate te shumta e po ashtu edhe njera nga qendrat kominitare ku marrin sherbim dhjetera femije e! Kjo nuk ka penguar vete banoret qe me papergjegjmerine e tyre demtojne objektet e perbashketa publike!

Më së shumti, dëmtimi i tyre vjen edhe si shkak i amortizimit pasi prej kohësh nuk janë mirëmbajtur nga persona te caktuar, por nuk mungojne as demtimet e qellimshme!
Demtimi i stolave dhe objekteve te tjera ne lagje te ndryshme te qytetit eshte nje shqetesim i ngritur nder vite ku bashkia shkoder ka apeluar per me shume bashkepunim me banoret, por qe deri me tani ky apel ka rene ne vesh te shurdher!