Shkolla “Ali Laçej”, shpallet kampione kombëtare në basketboll për shkollat 9 vjeçare…

Sot u luajtën ndeshjet finale të basketbollit në kuadër të projektit “Ekipet Sportive në Shkolla” të organizuar nga Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH). 

Ekipi i shkollës “Ali Laçej” fitoi ndeshjen finale kundër ekipit të shkollës “Adem Sheme” të qarkut të Vlorës dhe u shpall kampione kombëtare për shkollat 9-vjeçare në kategorinë e meshkujve. 🏅

Urime djemve dhe trajnerit @ervinberdica për këtë arritje të shkëlqyer! Performanca dhe përkushtimi i tyre gjatë gjithë kampionatit ishin për t’u marrë shembull. 👏