Shkrumbohet një banesë në fshatin Gimaj të Dukagjinit…

Nje banese eshte shkrumbuar nga flaket ne fshatin Gimaj te Njesise Administrative Shale, ne Shkoder.

Banesa eshte shkrumbuar totalisht, por fatmiresisht nuk ka pasur persona qe jetojne ne kete banese aktualisht. Forcat zjarrfikese kane marre informacion dhe se bashku me policine po hetohet per zbardhjen e kesaj ngjarje.

Nuk dihen arsyet e djegies se kesaj banese. Dyshohet se ngjarja mund te kete qene aksidentale.