SKANDAL në Universitetin e Shkodrës, avokati jep lajmin: 4 pedagogë janë arrestuar sot, ja arsyeja! Nuk e bëjnë publike sepse…

Avokati Arben Llangozi i ftuar në “Breaking” tha se vetëm ditën e sotme janë arrestuar katër pedagogë në Universitetin e Shkodrës.

Jo më larg se sot janë arrestuar katër pedagogë në Universitetin e Shkodrës për korrupsion, asnjë media nuk flet. Pse?

Sepse policia së bashku me prokurorinë kanë mbuluar ngjarjen. Janë të arrestuar që në mëngjes, janë kapur flagrancë edhe nuk janë publikuar emrat.

Kanë marrë ryshfet nga studentët për provimet. Unë e kam informacion të brendshëm, kanë ndryshuar dhe prokurorin dhe e mbajnë sekret”, tha avokati./OraNews/