Spahia: Në këto orë të fundit të fushatës, Dajçi është gati që bashkë me të gjitha njësitë ta thellojnë fitoren e 14 Majit…

Në këto orë të fundit të fushatës, Dajçi është gati që bashkë me të gjitha njësitë administrative të bashkisë Shkodër ta thellojnë fitoren e 14 Majit.

Entuziasëm, shpresë dhe besim tek alternativa jonë, për Shkodrën qëndrestare ndaj të keqes. Bashkë Fitojmë✌#votoBardhSpahia2#votobashkëfitojmë1