Spahia: Në Velipojë pritja entuziaste dhe fryma e fitores nga banorët e saj në këto orë të fundit të fushatës është e dukshme…

Fitorja madhështore e 14 Majit do të shtrihet si një uragan nga Shkodra në të gjithë Shqipërinë. Në njësinë administrative të Velipojës pritja entuziaste dhe fryma e fitores nga banorët e saj në këto orë të fundit të fushatës është e dukshme. Mirënjohës për të gjjthë. Bashkë Fitojmë✌