Spanja, Irlanda dhe Norvegjia vendosin ta njohin Palestinën si shtet…

Spanja, Irlanda dhe Norvegjia kanë njoftuar të mërkurën se kanë vendosur ta njohin Palestinën si shtet të pavarur.

Kryeministri i Irlandës, Simon Harris, tha se ky ishte një vendim i përbashkët mmidis vendit të tij, Spanjës dhe Norvegjisë.