Transporti urban/ Qytetari: Kam gjysmë ore që pres, stolat në stacione janë të hequr…

Ky I moshuar ka gjyem oret qe pret autobusin, per te mos mjaftuar vonesa e autobusit, vendstacionet jane pa stola, ndersa qytetaret presin aty ne kushte te veshtira.

Ne shume vendstacione te autobuseve mungojne kushtet me minimale, si ne kohe me reshje asht dhe me diell qytetaret jane te detyruar te rrine te ekspozuar duke mos patur mundesi qe te kene nje stacion me kushte normale per te pritur autobusin. Stolat e pritjes se udhetareve ne shume venstacione jane te hequr po ashtu edhe pjeset metalike te tyfre bashke me ndryshkun qe I ka mbuluar gjithandej.