Tre mjeket e spitalit Shkodër bëjnë ndërhyrjen delikate tek një 76 vjeçare…

👩🏻‍⚕️👨‍⚕️Falë bashkëpunimit të Shërbimit Obstetrik-Gjinekologjik dhe Shërbimit të Kirurgjisë në 🏥Spitalin Rajonal #Shkodër👉🏼është realizuar me sukses në sallat e reja kirurgjikale ndërhyrja delikate e histerektomisë totale cum adnexae et limfadenektomi pelvike sistemike tek një paciente 76-vjeçare me diagnozë kancer i endometrit.

👏🏼 Super punë e ekipit të talentuar me Dr.Senad Hallunaj, Dr.Besmir Grizha, Dr. Ervin Troshani dhe infermiere Valbona Osmanaga, Fidarije Dani, Blerina Dyli.

Respekt🙏🏼