U asfiksuan nga tymi i zjarrit, Benet Beci i viziton në spitalin e Shkodres dy punonjës së zjarrfikses dhe një banore të zonës…

Share your love

Një banore e zonës dhe dy punonjës të Forcave Zjarrfikëse po marrn ndihmën mjekësore pas asfiksimit nga zjarri. Fatmirësisht gjendja e tyre është e mirë, pa asnjë komplikacion shëndetësor.

Faleminderit stafit mjeksor të Spitalit të Shkodës!🙏

Share your love