“Ulqini Trophy”, Vllaznia Taekwondo zë 8 vende të para…

Këtë fundjavë në Mal të Zi u zhvillua kampionati ndërkombëtar në Taekwondo “Ulqini Trophy”.

Në këtë aktivitet morën pjese 33 ekipe me 350 garues nga 5 shtete: Mal i Zi, Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Bosnie dhe Herzegovinë.
Ekipi ynë i Vllaznisë mori pjesë me 31 sportistë dhe me grumbullim pikësh në total u rëndit në vend të pestë.

Rezultatet individuale janë këto:

8 vende të para
11 vende të 2-ta
9 vende të 3-ta

Kids

 1. Asier Sula -18kg vend i 2-të.
 2. Inglis Haxhija -20 kg vend i 2-të.
 3. Omer Barbullushi -20 kg vend i 3-të.
  44.Greis Hasanaj -22 kg vend i 2-të.
 4. Xhoel Gjergji -24 kg vend i 2-të.
 5. Tristan Kraja -26 kg vend i 3-të.
 6. Amel Bushati -26 kg vend i 2-të.
 7. Zejd Boshnjaku -36 vend i 3-të.

Young Cadet

 1. Ednor Terbuni -30 kg vend i 2-të.
 2. Omer Puka -35 vend i 3-të.
 3. Harold Hallunaj -39 kg kampion.
 4. Irdi Beqiri -51 kg vend i 3-të.
 5. Antonio Gjini +51 vend i 3-të.

Cadets

 1. Franko Suka -57 kg, vend i 3-të
 2. Joni Nezaj -57 kg, vend i 2-të.
 3. Edrit Coka -48 kg, kampion.
 4. Adri Gorrila -59 kg, kampion.
 5. Ensar Dani -59 kg, vend i 2-të.
 6. Ambri Mustafa -63 kg, kampion.
 7. Muhamed Dyli -68 kg, vend i 3-të.
 8. Sajmir Trushi -73 kg, kampion.

Senior

 1. Edri Hoti -58 kg, vend i 3-të.

Paraqitje ishte mjaft e mirë e sportistëve tonë dhe besojmë që eksperienca të tilla do na ndihmojnë më shumë për aktivitetet e rradhës.
Shpresojmë të jemi më këmbëngulës dhe të vazhdojmë punën me seriozet për arritur objektivat që i kemi vendos vetes!

#vllaznia #vllazniataekwondo