VIDEO/ DOSHI NË FUSHË ARRËZ: VOTA FRAN TUCIT DHE PSD…

Qindra qytetarë e simpatizantë të Fushë Arrëzit mirëpritën në një takim entuziast kryetarin e Partisë Social Demokrate Tom Doshi. Në fjalën e tij kreu i PSD kërkoi që banorët e Fushë Arrëzit të votojnë në zgjedhjet vendore të 14 majit kandidatin e PS për kryetar bashkie Fran Tuci.

Kryetari i PSD Doshi bëri thirrje kundërshtarëve politik që të eleminojnë presionet ndërsa kërkoi nga banorët e Fushë Arrëzit që të votojnë numrin 8 për këshillin bashkiak, Partinë Social Demokrate.

Kandidati i Partisë Socialiste në Fushë Arrëz Fran Tuci i cili drejton prej dy mandatesh këtë bashki tha se fitorja në zgjedhjet e 14 majit është e sigurtë.

Banorët e Fushë Arrëzit dhanë mbështetjen e tyre për kandidatin socialist Tuci dhe Partinë Social Demokrate.