VIDEO/ Doshi në Rrethina: Fitorja e PSD dhe Becit e sigurtë…

Me një pritje prej qindra banorësh kryetari i Partisë Social Demokrate Tom Doshi përmbylli fushatën elektorale për zgjedhjet e 14 majit në njësinë Rrethina. Doshi bëri thirrje që banorët e Rrethinave të votojnë PSD-në dhe kandidatin e PS Benet Beci.

Kandidatët për këshillin bashkiak të PSD dhe deputetët e kësaj force politike u shprehën se vota për PSD-në është votë për ndryshimin e bashkisë Shkodër.

Banorët e njësisë Rrethina i dhanë mbështetjen e plotë PSD-së dhe kandidatit të PS Benet Beci.