VIDEO/ Nga Anglia në Shkodër për ndërhyrje të specializuar tek dhëmbët në “Hospital One”…

Larissa, ishte pacientja e radhës nga Anglia, qe përfundoi një trajtim të ndërlikuar të dhëmbëve në “Hospital One” përmes implantologjisë së guiduar robotike.

Me paketën e plotë “All Inclusive” që “Hospital One” ofron për të gjithë pacientët, Larissa përfitoi një kujdes të plotë shëndetësor dhe komoditet gjatë gjithë qëndrimit të saj, duke e bërë atë të ndihet si në shtëpi.

Implantologjia e guiduar me robot është vetëm një nga shembujt e teknologjisë së avancuar që përdoret në “Hospital One” për të siguruar trajtimin më të mirë për pacientët tanë. Kjo teknologji i jep pacientëve siguri maksimale dhe rezultate shumë të larta, në krijimin e një buzëqeshje të bukur dhe të shëndetshme.

Hospital One vazhdon angazhimin për të ofruar teknologji të fundit dhe kujdesin më të mirë mjekësor për të gjithe qytetaret.