VIDEO/ Shkrumbohet nga flakët e zjarrit një banesë në Shkodër…

Share your love

Nje shkendije elektrike dyshohet qe te kete qene shkaku i djegies se nje shtepie ne lagjen “3 herojt” te Shkodres. Ne shtepi ndodhej vetem pronari i saj Gjovalin Ndoja, i cili per fat ka arritur te dal jashte shtepise pa asnje demtim.

Por per shkak te moshes dhe problemeve shendetesore kronike eshte derguar ne spitalin e Shkodres. Menjehere ne vend ngjarje kane mberritur edhe forcat zjarrfikese te Shkodres te cilet per shkak te amortizimit te shtepise dhe flakeve kane arritur te lokalizojne zjarrin, pasi kishte rrezik shperndarjen edhe ne banesa tjera qe ndodheshin ngjitur.

Per fat te mire nderhyrja e zjarrfikesve ka te mundur lokalizimin e zjarrit. Nga sa mesohet shtepia prone e Gjovalin Ndoja ishte e vjeter dhe e amortizuar, dhe ne momentin e zjarrit ai ishte l vetem ne shtepi. Amortizimi I rrjetit elektrik dyshohet se ka qene shkaku I shkendijes elektrike e cila ka shkaktur me pas edhe djegien e shtepise.

Share your love