Vijon restaurimi i fasadave të pallateve në Shkodër, Beci e Kadija inspektojnë ndërtesat që do i nënshtrohen rikonstruksionit…

Pas aplikimit per tu perfshire ne projektien e Fondit Shqiptare te Zhvillimit qe synon rehabilitimin e pallateve dhe nderteseva publike te ndertuara vite me pare, jane perzgjedhur per restaurimin e fasadave dy pallate ne lagjen Parizani ne qytetin e Shkodres. ish kreu Fondit Shqitar te Zhvillimit, deputeti Benet Beci, kryetarja e Keshillit Bashkiak Brisela Kadija, kane inspektuar nga afer sot dy ndertesat qe do ti nenshtrohen rikonstruksionit dhe jane takuar me banoret dhe pronar biznesesh.

Perzgjedhja e godinave qe do I nenshtrohen riparimit te fasadave siapas kryetares se keshillit bashkia Brisala Kadija eshte bere mbi bazen e amortizimit dhe vendendodhjes se tyre, ku me me precedence jane ndersat ne afersi te qendres dhe rrugeve kryesore.Puna per restarimin e fasadave te ketyre pallateve pritet te nise javen e ardhshem. Nderkohe qe sipas deputetit beci ne te ardhmen pritet qe ne procesin e restaurimit te perfshihen edhe pallateve dhe godina te tjera qe e kane te domosdoshme nderhyjen per shakk te amoritzimit.