Viti i ri shkollor, nis me 700 nxënës më pak në Shkodër…

Me 700 nxënës më pak nis viti i ri shkollor në Bashkinë Shkodër. Ndërkohë, janë 1309 nxënës që ulen për herë të parë në bankat e shkollës. Drejtorja e ZVAP Shkodër, Brisela Kadija, bëri me dije se asnjë shkollë nuk mbyllet.

Ndërkohë, prefektja e Qarkut Shkodër, Majlinda Angoni garantoi për kushte të mira këtë vit shkollor dhe tha se do të ketë inspektime për sigurinë në shkolla. Angoni foli edhe për problematikën e transportit të nxënësve dhe mësuesve.

Kadija dhe Angoni zhvilluan një inspektim në shkollën 9-vjeçare “Azem Hajdari” në qytetin e Shkodrës.