Vllaznia firmos me mbrojtësin nga Maqedonia e Veriut…

Klubi i Futbollit Vllaznia ka kënaqësinë të njoftojë se që nga sot pjesë e tij është edhe futbollisti Konstantin Cheshmedjiev.

27 vjeçari nga Maqedonia e Veriut luan në rolin e qendërmbrojtësit dhe ka një karrierë të suksesshme në vendin e tij dhe jo vetëm. Ai tashmë do të jetë kuqeblu për dy vitet e ardhshme.
Welcome Konstantin!