Vrau policin në Fier, vetëdorëzohet Azgan Mërnica…

policit Azgan Mërnica. Autori është dorëzuar para policisë. Mërnica vrau mesditën e 13 majit policin Novruz Cenalia. Për vetëdorëzimin e tij ka negocuar babai dhe daja.

Prej 48 orësh vijuan kërkimet për kapjen e tij.

Lajm në përditësim…