Zbulohet paga marramendëse e Armand Dukës pasi u zgjodh zv/president i UEFA…

Presidenti i FSHF-së, Armand Duka diten e sotme është emeruar zv.presidenti i UEFA-s.

Ne kete menyre Armand Duka behet i pari shqiptar që arrin një pozicion kaq të lartë në hierarkinë e futbollit europian.

Komuniteti i futbollit shqiptar sot ka një vend në drejtimin e futbollit europian dhe sëbashku do të japim kontributin tonë për mbarëvajtjen dhe strategjitë zhvillimore të futbollit në të gjithë Europën.

Tanimë edhe paga e Armand Dukes do jetë më e madhe, teksa më herët ka qenë vetën pjesë e Komitetit Ekzekutiv te UEFA-s.

Armand Duka do të fitojë plot 250 mijë euro në vit, kjo është paga e zëvendëspresidentit të UEFA-s, e thënë ndryshe ai do të marrë një rrogë afro 21 mijë euro në muaj.