Zemra “tradhëton” edhe moshat e reja/ Smajlaj: Kontrollet periodike do të çonin në parandalim e problemeve…

Mjekët kardiologë, ngrenë alarmin se është ulur ndjeshëm mosha e personave që vijnë në spital me një infarkt të miokardit.

Sipas tyre mënyra e jetesës dhe stresi psikologjik janë faktorët kryesorë

Kontrollet periodike janë ato që do të çonin në parandalim të sëmundjeve.

Sipas mjekëve, edukimi për një zemër të shëndetshme duhet të nisi që në moshë të hershme

Sëmundjet kardiake renditen të parat për shkallën e vdekshmërisë. Shenjat e këtyre sëmundjeve si dhimbje në kraharor, marrje fryme nuk duhen neglizhuar, ndaj mjekët bëjnë apel që në raste të tilla të drejtohen sa me shpejt pranë spitalit.