Incident në përkujtimoren e kryengritjes së Postribës, një përson heq kurorat që vendosi kryebashkiaku Benet Beci…

Nje incident ka ndodhur ne 77 vjetorin e kryengritjes se Postribes. Pas vendosjed de kurorave me lule ne bustin ne perkujtim te levizjes se pare antikomuniste nga kryetari i bashkise Shkoder Benet Beci, nje qytetar mori kurorat dhe i hodhi ne toke duke thene se keta te sotmit jane pasardhes te atyre qe i kane pushkatuar gjyshin.

Pas ketij incidenti, kryebashkiaku Beci u largua menjehere. Kjo eshte hera e pare qe socialistet perkujtojne kryengritjen e Postribes. Ne kete 77 vjetor munguan perfaqesues te PD te cilet do te marrin pjese pas nje ore veçmas ne perkujtimin e kesaj ngjarje.