Bardh Spahia: Një plan i detajuar investimesh për çdo lagje të qytetit…

Një plan i detajuar investimesh për çdo lagje të qytetit dhe një paketë konkrete për politikat ndaj biznesit me taksa të ulëta dhe rritje e cilësisë së shërbimeve.

Kjo është ajo që përmban si shtylla kryesore programi ynë 4-vjeçar që pata kënaqësinë ta ndaja në takimet me bashkëqytetarët dhe sipërmarrësit nga sheshi “Nënë Tereza” në drejtim të Sarreqit dhe zonën muzeale të Gjuhadolit.

Mbështetja që marrim dhe vlerësimi që bëjnë për programin e paraqitur është një mesazh i bukur për fitoren e 14 Majit. Bashkë Fitojmë✌️