Berisha: Balla i lidhur ngushtë me anëtarët e fisit Bajri. Banda, terror ndaj qytetarëve ditën e zgjedhjeve…

Ish-kryeministri Sali Berisha në një konferencë për media ka akuzuar Ministrin e Brendshëm, Taulant Balla se është i lidhur ngushtë me pjesëtarët e fisit Bajri. Berisha publikoi një video ku sipas tij, shihen lëvizjet e anëtarëve të fisit Bajri ditën e zgjedhjeve vendore në Shkodër, për të ushtruar terror ndaj qytetarëve.

Ditën e zgjedhjeve banda e Bjrave ushtroi terror ndaj votuesve në Shkodër. Bajrat në Tiranë erdhën në strofullën e tyre.

Skapi i partisë mbylli dosjen e tyre në Tiranë, duke deklaruar se ata nuk përbënin organizatë kriminale.

Se ata nuk përbënin grup kriminal dhe si të tillë nuk mund të ishin objekt hetimi për skapin.

Organizata kriminale SPAK transferoi dosjen në Shkodër dhe në Shkodër  gjithçka ishte rregulluar.

Donin ti grabisnin mandatin qytetarëve të Shkodrës. Dokumentari horror 24 minuta tregon dramën elektorale të qytetit, me emër, mbiemër, targa, makina se çfarë bën ata gjatë ditës më 14 maj.

Përveç Beharit dhe Denisit, Safeti u dërgua se kishte patur qëllim të mirë dhe u dërgua te banda para zgjedhjeve”, tha Berisha.