Kryengritja e parë antikomuniste e Postribës/ Për herë të parë socialistët përkujtojnë ngjarjen…

Për herë të parë socialistët kanë përkujtuar kryengritjen e Postrribës.Kurora me Lule u vendosën nga Kryebashkiaku Benet Beci dhe përfaqësues të pushtetit vendor.

Ish kryekomunari i Postrribës Faz Shabaj njëherësh edhe pjesë organizative e aktivitetit ka vlerësuar kryebashkiakun Benet Beci i cili nën siglën e PS përkujton për herë të parë kryengritjen e Postrribës.