Në familjen e Brahim Krajës. Helidon Bushati: Familje që ka sakrifikuar dhe është sakrifikuar për lirinë…

Në familjen e Brahim Krajës.

Familje që ka sakrifikuar dhe është sakrifikuar për lirinë. Kalvari i persekucionit të tyre nga regjimi komunist ka qënë i mundimshëm dhe aspak i lehtë. U dalin në ekran persekutorët e rilindur dhe kjo është e papërtypshme. Ndamë kujtime që rrenqethin, por edhe shpresen se kalvarit të persekucionit u ka ardhur fundi.

Si bir i një familje të përndjekur, nuk mund të zhgënjej. Nuk mund të harroj. Persekutorëve vendin që meritojnë, të përndjekurve dinjitetin dhe meriten për një shoqëri të lirë!

Asnjë xhelat i djeshëm nuk mund të jetë shenjtor i sotëm!

May be an image of 1 person, sitting dhe E brendshme
May be an image of 1 person, sitting dhe E brendshme
May be an image of 4 njerëz dhe people standing