OSHEE Shkodër njofton për stakim energjie me datat 26-28 shtator…

Njoftim për abonentët #Shkodër

Stakim, 26-28 shtator📌

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 26-28 shtator do të kryhen punime në NST Rrenc, NST Bushat 1 dhe NST Koman. Pa energji do të mbeten këto zona në Shkodër:

📍 26 shtator/09:00-16:00
Pjesërisht: Rrenc, Guri i Zi, Juban, Rragam, Sheldi, Vukatanë, Kuç, Bardhaj

📍 27 shtator/09:30-16:30
Pjesërisht: Koman, Karmë, Gegaj, Haxhiaj, Pecaj, Palaj, Vukjakaj, Vukaj, Barcollë, Qerret, Vile, Telumë, Kishë Arrë, Luf, Qerret, Gomsiqe, Kçire, Vrrith, Kaftallë, Korthpulë, Dush, Qerret i Vogël

📍 28 shtator/09:00-13:00
Pjesërisht: Bushat, Barbullush, Rranxa, Mali i Jushit, Ashtë, Kosmaç, Plezhë, Melgushë