Gjesti i mrekullueshëm i lokalit në Shkodër, ofron ushqim falas për studentët me veshtirësi ekonomike…

Një gjest i mrekullueshëm vjen nga qyteti i Shkodres, ku një lokal ka vënë në dispozicion ushqim falas për studentët në nevojë të cilët studiojnë në Shkodër.

Njoftimi i plotë:

Njoftim.
Nqs njihni studentë ne Shkoder qe jetojne ne konvikte dhe kane veshteresi te medha ekonomike, ju lutemi ti njoftoni sepse do i ofrojme falas nje tost ne mengjes dhe sandwich ne dreke ; cdo dite.
(Shperdaje si lajmerim! 🙏 )

  • EKO Mendje