Kristian Shkreli: Mirënjohje për pritjen dhe besimin që po më jepni! Çdo lagje në qytetin e Vau Dejësit do të ketë vëmëndjen që meriton!

Në çdo takim, kudo në fshatra e në qytet ndjej mbështetjen tuaj! Mirënjohje për pritjen dhe besimin që po më jepni! Çdo lagje në qytetin e Vau Dejësit do të ketë vëmëndjen që meriton! Banorët janë të parët!