Kristian Shkreli prezanton transformimin e banesave me çati eterniti kancerogjen…

Mirëmëngjes nga Kinoklubi😍! Kjo është panorama që ofrohët pas zëvendësimit të çative prej eternitit kancerogjen, në tjegull dhe ndriçimit te plotë të zonës! #VetëmPërpara#KurrëMëMbrapa#VotoKristianShkreli#Votonr2