Kryebashkiaku Beci takohet me kryeministrin e Kosoves Albin Kurti…

Pata kënaqësi të veçantë të takoja sot në zyrën e tij, Kryeministrin e Republikës së Kosovës, z.Albin Kurti.

Rëndësia e bashkëpunimit ndërmjet qytetit të Shkodrës dhe Gjakovës dhe rifuqizimi i lidhjeve historike e kulturore ndërmjet dy qyteteve tona, ishte në fokus të këtij takimi.

Biseduam edhe për një projekt infrastrukturor rrugor, që do të lidhë Shkodrën me Gjakovën, si një mundësi shumë e rëndësishme për zhvillimin e turizmit në këtë zonë.