Lirimi i hapësirave publike, nis aksioni bashkiak në Shkodër…

Ditën e sotme ka nisurt aksioni i policisë bashkiake të Shkodrës për lirimin e hapësirave publike.

Pas paralajmërimit nga e bashkia Shkodër për qytetarët për të liruar hapësirat e zëna në mënyrë të paligjshme dhe afatit 5 ditor tashmë, ka nisur puna për lirimin e rrugëve dhe trotuareve nga çdo objekt i paligjshëm.

Ky aksion do vijojë në gjithë qytetin deri në lirimin e plotë të hapësirave publike.