Me banorët e Njësisë Administrative Berdicë, Spahia: Investime dhe përmirësim i shërbimeve do të jetë modeli ynë…

Diskutimi i problematikave dhe gjetja e zgjidhjeve duke na udhëhequr komunikimi me bashkëqytetarët ka qënë dhe do të jetë parimi i punës tonë.

Me banorët e Njësisë Administrative Berdicë inspektuam rrugët që nis së shpejti puna për rikonstruksionin e tyre dhe ju prezantova planin 4-vjeçar. Investime dhe përmirësim i shërbimeve do të jetë modeli ynë ✌