Postribë, Ps mban dëgjesën e radhës për drejtuesit/ Kandidatët: Të gjithë bashkë angazhim për zgjedhjet e ardhshme të 2023-shit…

Postriba ka qënë ndalesa e radhës e degjesave publike të Partisë Socialiste ne Shkodër. Jetmir Lumaj, Blerta Hysaj dhe Florian Braçaj kanë qënë kandidatët të cilët kanë shpalosur platformat e tyre para komisionit të ngritur për zgjedhjet në PS Shkodër.

Por kjo dëgjëse ka nisur me një minutë heshtje në nderim të një themeluesi të PS në Postribë I ndarë nga jeta pak ditë më parë.

Bashkëkryetarja e PS në Shkodër Mirela Dodaj në fjalën e saj evendentoi rëndësinë e këtij procesi I cili I paraprinë përgatitjeve për zgjedhjet e 2023-shit.

Nga ana tjetër kandidatët, kërkuan besimin e socialistëve për të drejtuar këtë njësi dhe angazhimin e të gjithë faktorëve për zgjedhjet e ardhshme lokale.