Spahia në rajonin nr. 3: programi ynë është alternativa e duhur dhe e vetmja për Shkodrën…

Frymë fitoreje dhe mbështetje që qytetaria shkodrane na e ka dhënë gjithmonë, duke besuar tek vizioni dhe dashnia për Shkodrën.

Rajoni 3 bashkë me rajonet e tjera të qytetit dhe njësitë administrative do ta bëjnë më të bukur dhe të thellë fitoren e 14 Majit. Sepse programi ynë është alternativa e duhur dhe e vetmja për Shkodrën. Bashkë fitojmë✌