VIDEO/ Benet Beci takim me artistë: Ne duam që Shodra të kthehet në një qendër kombëtare të kulturës…

Ne duam që Shkodra të kthehet në një qendër kombëtare të kulturës e për këtë arsye do të krijojmë të gjitha kushtet për lulëzimin e një kulture krijuese siç i ka hije Shkodrës. Ekonomia e fortë krijon kulturë, por edhe kultura krijon ekonomi.

E kjo s’mund të ndoshë askund më mirë e më natyralisht se në Shkodër. Disa nga opinionet e shprehura në takimin me artistët i gjeni në këtë video të shkurtër. Faleminderit të gjithëve, mirënjohës për kontributin dhe artin e secilit prej jush!