Bashkia Shkoder njofton ndërhyrjen në rrugën nga Bulevardi “Mehmet Pashë Plaku” deri në sheshin “Perash”…

Të nderuar banorë të Shkodrës

Bashkia Shkodër, po ndërhyn në një sërë segmentesh rrugore për përmirësimin e infrastrukturës rrugore në rrugët e qytetit dhe në njësitë administrative.

Ditën e nesërme, dt. 24.10.2023, është parashikuar ndërhyrja në rrugën nga Bulevardi “Mehmet Pashë Plaku” deri në sheshin “Perash”.

Në këtë ndërhyrje është parashikuar sistemimi dhe asfaltimi i të gjithë bulevardit.

Kërkojmë mirëkuptimin e banorëve dhe bizneseve të zonës për lirimin e të gjithë parkimeve përgjatë këtij segmenti rrugor gjatë ditës së martë dt.24.10.2023.

Të bashkëpunojmë për t’i dhënë kësaj zone një imazh tjetër.