“E shtunë pas dreke..me Edenjën dhe Edonin”, Benet Beci publikon foto me dy fëmijët…

E shtunë pas dreke..me Edenjën dhe Edonin. Ata ia dalin aq mirë me qenë kritikët, që kthehen menjëherë në mbështetës, me ndjeshmërinë për prindin, që ka gjithmonë nevojë për mendimin e tyre!