Hapet sezoni turistik në Velipojë, Spahia: Do të jetë një sezon i mbushur me aktivitete dhe që do të shënojë bum turistësh…

Velip❤ja 2023

Zyrtarisht çelem sezonin turistik në perlën e Adriatikut. Do të jetë një sezon i mbushur me aktivitete dhe që do të shënojë bum turistësh. Kemi investuar në infrastrukturë rrugore, sheshe e parqe, ndriçim, menaxhim të shërbimit të pastrimit etj. Nisim të tjera investime me fokus zhvillimin e metejshëm të turizmit.

▫Përmirësim i të gjithë rrjetit rrugor
▫Terrene të reja sportive
▫Sistem ndriçimi LED
▫Taksa e tarifa të ulëta dhe mbështetje për biznesin

Velipoja ju pret për një sezon plot ☀ dhe argëtim.