Kristian Shkreli takim me banorët e Kaçës: Unë do jem aty në çdo kohë, për secilin prej jush!…

Bashkë me banorët e Kaçës për t’i dhënë zë çdo ankese, çdo nevoje sado e vogël qoftë ajo! Së bashku për të bërë më të mirën në 4 vitet e ardhshme! Kaça dhe çdo fshat tjetër meriton të dëgjohët! Unë do jem aty në çdo kohë, për secilin prej jush!