PS Shkoder denoncon Spahinë: Me paratë e buxhetit, me paratë e qytetarëve, bëjnë postera dhe aktivitet për fushatë elektorale…

✔️Në fishën e përshkrimit të projektit trajtohet si çështje e rëndësishme ekonomike.

✔️Zëri i veçantë: Organizim i eventit (banera, poster).

✔️Aktiviteti: Hapja e sezonit turistik në Velipojë…

Realiteti: Me paratë e buxhetit, me paratë e qytetarëve, bëjnë postera dhe aktivitet për fushatë elektorale. …Asgjë më shumë se çfarë kanë bërë prej 31 vitesh…