VIDEO/ Bashkëbisedim me gratë socialiste në Shkodër, Beqaj: “falënderoj zonjat për rolin dhe kontributin e tyre në jetën e qytetit dhe ne familje”…

Ilir Beqaj një bashkëbisedim me gratë socialiste ne Shkodër foli per rendesine dhe rolin e tyre në zhvillimin e shoqërisë dhe ate institucional ku theksoi se fale angazhmit te qeverise ne vendosjen e kuotave per pjesemarrjen e grave ne vendimarrje sot kemi nje numer me te madh te tyre.

Beqaj falënderoj zonjat për rolin dhe kontributin e tyre në jetën e qytetit dhe ne familje.

Te  pranishmet dhane eksperiencën e tyre ku konfimuan rritjen e numrit te grave në drejtim gjate qeverisjes se partise socialiste! Gjate ketij bashkebisedimi te sinqert te pranishmet i dhane mbeshtetje te plote koordinatorit politik te qarkut shkoder dhe deputetit per deputet te partise Socioliste Shkoder Ilir Beqaj.