VIDEO/ Kryebashkiaku Bardh Spahia dhe drejtoresha e ZVA Shkoder Sindi Kopliku urojne nxenesit nga shkolla “Jordan Misja”…

Kryebashkiaku Bardh Spahia dhe Zyra vendore arsimore Shkoder zgjodhen gjimnazin “Jordan Misja” per te uruar nxenesit ne vitin e ri shkollor. Per Spahine fokusi kete vit eshte tek permiresimi I kushteve ne infrastrukture.

Kete vit Shkollor ulen per here te pare ne Bankat e Shkolles 1401 nxenes, ndersa ne total jane rreth 17 mije, krahasuar me nje vit me pare jane rreth 500 nxenes me pak ne shkollat e bashkise Shkoder.

Ne territorin e Bashkise Shkoder jane gjithsej 53 shkolla me dretori dhe 45 vartese. Sipas zyres arsimore ndryshe nga qarqet e tjera, ne Bashkine Shkoder nuk ka asnje shkolle te mbyllur apo mesues qe mbetet pa ore mesimore.